Nu är det sommar... på gott och ont...

Sommaren är här men värmen och solen, jag är trött och less på det mesta nu, men det sägs att sorg är något som går över, men det har jag svårt att tro.

Just nu känner jag mig ensam och trött, öven när jag är bland folk så känner jag mig ensam. Det är få som vet det och jag vet inte vad jag ska säga till de som bryr sig. Jag kan bara se fram emot det som kommer efter det här livet. Och ni som läser detta behöver inte oroa er över att jag ska göra mig illa, jag har lovat någon som jag verkligen bryr mig om att inte skada mig. Yoma behöver mig också och mina små råttor och mina vänner.

Idag kommer det inte några bilder för jag har inte haft ork efter mina tre veckors sjukdom så ni får vänta tills nästa gång jag skriver något, kanske imorgon eller nästa vecka efter att jag har slutat skolan, Men jag kan säga att just nu så ligger Yoma och sover som en stock för det är varm. Han är så lung och go, man kan inte tro att det är samma hund som när han var liten tuggade på allt och alla.

Träning i full gång! =)

Nu håller jag på att träna lilla Yoma i att komma tillbaka och att ligga ner, jag ska även börja med att lära honom "kontakt" Det kommer att bli svårare, men nu när jag mår lite bättre efter allt som har hänt mellan Jul och nu. Jag kommer att lägga upp bilder.



Jag leker när Matte inte ser på, men jag har varit duktig och kommit när hon har ropat på mig.




ÄNTLIGEN, har jag fått tid på psyk och kommer att få hjälp, Yoma och mina vänner har verkligen funnits hos mig när jag har behövat det, min lilla Yoma är verkligen hjälte i mina ögon, jag funderar på att skriva till härliga hund om hur han har hjälpt mig genom allt svårt. Hundar förstår verkligen hur man mår.

Flera söta bilder

Jag har fått bilder från en kompis som har en digitalkamera och hon har tagit några bilder på mig och mina små djur =)




Har du mat? Annars så kommer jag inte =P



Jag vill också leka med elden matte, precis som husse gör...



Ge mig min pinne!! Jag hittade den juu! =)



Jag har en boll, det har inte du =P



Titta här kommer jag springande med en boll i munnen! =)



Vad solen är stark =)



Leker med en kompis i solen och gräset



leka mer!



Jag är en knähund och min matte säger inget om det, hon bara kramar mig och ge mig mycket kärlek =)

Här luktar det gott

Här doftade det gott, kan det finnas godis här? =)

Yoma och sina vänner

Här är vi som är söta. Kanske vi kan tigga till oss lite godis?

Ja, några godbitar,det kommer mer under tiden som tiden går. Jag har nu själv en bra mobilkamera så jag ska försöka att ta bilder hela sommaren =D

Har varit sjuk ett tag nu.

Har nu varit sjuk i en hel vecka, början på vecka två är det nu och det börjar bli jobbit att vara sjuk, har nu hosta och ont i ena örat. Sitter nu och ser på tv samtidigt som jag har min laptop i knät. Soc ska komma i dag och hälsa på för jag ska prata med dem om några saker, men jag mins inte vilken tid de skulle komma XD

Matte ropar

Matte ropar på mig, kanske hon har något gott.

sitter fint igen

jag hörde något, vad kan det vara?

sitter fint

Det var inget roligt...

Ute och nosar

Här doftade det gott.

Mycket har hänt

Mycket har hänt som sagt...

Min mor gick bort för någon månad sedan och mitt ex har bettet sig som ett svin. Jag har gått igenom mer än vad jag igentligen har orkat med. Jag har fått skäll över hur jag uppfostrar min hund och folk har sagt att jag har misshandlat min hund och inte gett han mat. Jag ser alltid till att mina djur har mat innan jag har det.

Här kommer det lite bilder på lite av varje.

Yomas första flugjakt

Vad är det som surrar omkring mig?

ny i familjen

Jag är ny i familjen, men jag är lika söt som den stora hunden, Jag heter Araki

ny badad

Jag tänker döda dem när de sover, de BADADE mig!!

RSS 2.0